Shopping , Τα καλύτερα της Κύπρου

Kippy EVO: Αυτή είναι η απόλυτη συσκευή παρακολούθησης για σκύλους και γάτες

Ανησυχείτε μήπως ο αγαπημένος σας σκύλος ή γάτα περιπλανηθεί και χαθεί; Όχι πια!

Δημοσιεύτηκε στις 08 Οκτωβρίου 2024

Ανησυχείτε μήπως ο αγαπημένος σας σκύλος ή η γάτα περιπλανηθεί και χαθεί;

Το Kippy EVO είναι η λύση που χρειάζεστε. Πρόκειται για έναν πρωτοποριακό εντοπιστή, σχεδιασμένο ειδικά για σκύλους και γάτες, που προσφέρει συνεχή παρακολούθηση της τοποθεσίας και της δραστηριότητας των κατοικιδίων σας, εξασφαλίζοντας έτσι την ηρεμία σας.

f539f8da77af2e9f886b7c75e94f0dc0_750x500.webp

Με το Kippy EVO μπορείτε να παρακολουθείτε τη θέση του κατοικιδίου σας σε πραγματικό χρόνο, είτε βρίσκεστε κοντά είτε μακριά. Η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης σας επιτρέπει να βλέπετε ακριβώς πού βρίσκεται ο αγαπημένος σας φίλος οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Επιπλέον, μπορείτε να δείτε το ιστορικό τοποθεσίας, παρακολουθώντας τις διαδρομές που έχει ακολουθήσει το κατοικίδιό σας.

861287.webp

Το Kippy EVO δεν είναι απλά ένας εντοπιστής. Είναι και ένας πλήρης παρακολουθητής δραστηριότητας. Καταγράφει τα βήματα, τις ώρες ύπνου και γενικά τη φυσική κατάσταση του κατοικιδίου σας, ενώ μπορείτε να θέσετε και προσωπικούς στόχους δραστηριότητας. Με αυτόν τον τρόπο, γνωρίζετε αν το κατοικίδιό σας λαμβάνει την απαραίτητη άσκηση και αν είναι υγιές και δραστήριο.

Μία ακόμη μοναδική δυνατότητα του Kippy EVO είναι ο εικονικός φράκτης. Μπορείτε να ορίσετε εικονικά όρια και να λαμβάνετε άμεσες ειδοποιήσεις αν το κατοικίδιό σας τα ξεπεράσει. Αυτό σας επιτρέπει να γνωρίζετε αν το κατοικίδιό σας απομακρύνεται από ασφαλείς περιοχές και να δράσετε άμεσα.

e8e93d9f-kippy-evo-le-collier-trackeur-pour-les-chats-et-chiens__1200_1200__43-8-835-800.jpeg

Το Kippy EVO διαθέτει ενσωματωμένη κάρτα SIM, που εξασφαλίζει συνδεσιμότητα σε όλη την Ευρώπη. Είναι αδιάβροχο με δείκτη IP67, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για κάθε είδους καιρικές συνθήκες και δραστηριότητες. Με βάρος μόλις 38 γραμμάρια, είναι κατάλληλο για κατοικίδια άνω των 4 κιλών και δεν τα ενοχλεί στην καθημερινή τους ζωή. Η μπαταρία του είναι επαναφορτιζόμενη και μπορεί να διαρκέσει έως και 7 ημέρες, παρέχοντας έτσι μακροχρόνια χρήση χωρίς συχνές επαναφορτίσεις.

Η εφαρμογή Kippy είναι διαθέσιμη για iOS και Android και επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση της τοποθεσίας και της δραστηριότητας του κατοικιδίου σας μέσω του κινητού σας. Απλά κατεβάστε την εφαρμογή, ενεργοποιήστε την ενσωματωμένη κάρτα SIM και ξεκινήστε να παρακολουθείτε το κατοικίδιό σας άμεσα.

Τα συνδρομητικά πλάνα είναι οικονομικά, ξεκινώντας από μόλις €3,33 το μήνα.

Το Kippy EVO είναι διαθέσιμο στο Nabucco Organic Pet Food Shop στη Λευκωσία, Λεωφόρος John Kennedy 49, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Nabucco.com.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο 22522410.

Δώστε στον εαυτό σας την ηρεμία και την ασφάλεια που προσφέρει το Kippy EVO, γνωρίζοντας πάντα πού βρίσκεται το αγαπημένο σας κατοικίδιο και πώς είναι η υγεία του.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close